Det var verkligen länge sen den här bloggen var vid liv! Nu har vi för avsikt att dra i gång den igen. Bygdegården har bytt styrelse och vi brinner för att skapa möjligheter för våra medlemmar att använda det fantastiska skolhuset från slutet av 1800-talet.

Här på bloggen kommer vi att meddela nyheter, kommande aktiviteter och alla annan tänkbar info som kan beröra medlemmarna och allmänheten.

Bygdegården har en fin samlingslokal där det går utmärkt att hålla fest/kalas eller andra typer av samkväm. Det går också att hyra bygdegården till sin kursverksamhet eller något annat typ av evenemang som tex gymnastik, akvarellkurs, syjunta, lägerhelg för barn eller en hundkurs.

Vi fick nyss reda på att Susanne Dufva i slutet av augusti väljer att säga upp driften av Västerby Bygdegårds café som hon sedan 11 år tillbaka med stort engagemang har hållit öppet i bygdegårdens ena skolsal. Tack Sussie för all god mat, ditt alltid så varma bemötande och goda fika. Caféts lokaler blir alltså lediga from 1/9 2024. Kontakta gärna bygdegårdens styrelse om ni är intresserade av att driva Västerby Bygdegårds Café. I bygdegården finns dessutom ytterligare två lokaler lediga som passar som kontor eller lager.

Allt gott// Styrelsen genom Sanna Lundell